Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo Ni No Kuni II: Revenant Kingdom PS4 (Prednarudžba)

Zakoračite ponovno u animirani svijet Ni No Kuni. Istražite lijepo oblikovani svijet i doživite priču u novoj RPG avanturi. LEVEL-5 se ujedinjuje s Yoshiyuki Momosom na dizajnu likova i glazbi koju je stvorio Joe Hisaishi u produkciji sljedeće Ni no Kuni priče.

Glavne značajke:

  • All-Star produkcija - LEVEL-5-ovo majstorstvo RPG žanra je ukombinirano s glazbom koju je stvorio poznati Joe Hisaishi, te dizajnom likova od strane Yoshiyuki Momose
  • Zanosna priča - Šarmantna i tragična priča se razvija kako Evan, dječak princ, uči što to znači biti vođa i kako izgraditi kraljevstvo
  • RPG majstorstvo - Novi i tradicionalni elementi RPG-a su stručno kreirani i dizajnirani s desecima lokacija za istraživanje, stotine stvorenja s kojima se možete boriti, te bogatstvo zadataka i tajni koje ćete moći otkriti tijekom cijelog putovanja.
  • Novi svijet - Zadivljujući vizualni sadržaji ponovno stvaraju svijet Ni Ni Kuni i uranjaju igrače u nevjerojatno žive, animirane zemlje ispunjene novom postavom divnih likova koji će se susresti
  • Dinamične borbe - Borite se protiv žestokih neprijatelja koristeći uzbudljivi borbeni sustav u stvarnom vremenu

Igra - info
Proizvođač:Studio Ghibli, Level-5
Izdavač:Bandai Namco Games
Žanr:RPG
Podžanr:Open world, Pogled iz trećeg lica, Avantura
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):12+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom PS4 (Prednarudžba)

Datum izlaska: 23.03.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

Ponuda ističe za:
  • 549,00 kn
  • 499,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.