Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Xbox One (Prednarudžba)

Svima omiljeni Crash Bandicoot se vratio! Nikada ljepši, nikada detaljniji i nikada bolji. Sada možete doživjeti Crash Bandicoot igre kao nikada ranije. Skačite, vrtite se i ponovite sve to, dok krećete na epske izazove i avanture kroz tri igre koje su sve započele: Crash Bandicoot®, Crash Bandicoot® 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot®: Warped. Proživite sve svoje omiljene Crash trenutke u ovoj remasteriranoj kolekciji.

Vicarious Visions, studio koji je zadužen za vraćanje Crash-a, navodi kako N. Sane Trilogy nije remaster niti remake, već nešto između, ono što oni nazivaju remaster plus. Svi leveli su ponovno izgrađeni bazirani na originalnoj geometriji, likovi su ponovno izgrađeni na bazi originalnog dizajna, filmske sekvence su također ponovo izgrađene inspirirane originalnim. No povrh svega toga, dodane su i nove značajke: sustav checkpoint-a i save-ova, uključujući manualne i auto save-ove, jedinstveni izbornik kroz sve igre, te vremenske izazove za sve tri igre.

Crash Bandicoot

Dr. Neo Cortex ima plan da preuzme svijet, on želi genetski stvoriti životinje koji će mu služiti. Za izradu svojih sluga, Cortex otima što više životinja može;  te se baš dogodi da je djevojka Crash Bandicoot-a jedna od žrtava. Preuzmi kontrolu nad Crash-om dok on trči, skače i vrti kroz 30 razina intenzivne akcije, na tri različita australska otoka. Samo vi možete pomoći Crash-u da spasiti životinje, svoju djevojku i poremeti planove dr. Cortex-a.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Zli Dr. Neo Cortex se vratio... kako bi ovaj put spasio svijet? I on traži pomoć od svog zakletog neprijatelja, Crash Bandicoot-a? Da li je to samo lukavi plana da namami Crash-a u svoj sljedeći eksperiment? Može li Crash ponovo ipobjediti li će se pridružiti Cortex-ovom zoološkom vrtu? Veći 3-D okoliš za kretanje, posve nove animacije i cijeli niz živopisnih likova - gledajte kako se naš junak Crash kliž po ledu, jaše polarnog medvjeda i leti u nultoj gravitaciji u nastavak avanture Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back - ovog put se ne šali!

Crash Bandicoot Warped

O da... vratio se... I on je spreman! Ovo je cijela nova avantura sa vremenskim putovanjem! Posve novi akcijski stil igranja - ronjenje, vožnja motocikla, beba T-Rex i pođite slobodno letjeti zrakom u avionu! Igrajte kao Coco! Galopirajte duž Kineskog zida na tigru, budite ekstremni na jet-skiju i drugim letećim iznenađenjima! Dokažite svoje vještine s novim Super-charge Body Slam, Super Slide, Double Jump, Death-Tornado Spin i Laser-Guided Bazookaa. Novi neprijatelji su novi Big Boss, Uka Uka, N. Tropy i Dingodile te, naravno, tu su i nekih od favorita kao što su N. Gin i Tiny. Više akcije. Više zabave. Više zagonetki i tajnnih razine. A mislili ste da ne može biti bolje!

Igra - info
Proizvođač:Vicarious Visions
Izdavač:Activision
Žanr:Dječja
Podžanr:Platformer
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:Xbox One
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):7+

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, omogućujemo i prednarudžbu određenih proizvoda koji još nisu službeno u prodaji, ali su najavljeni i dolaze u određenom budućem razdoblju (datum izlaska određenog proizvoda je naznačen na stranici svakog proizvoda u prednarudžbi).

 

Savjetujemo da prije izvršavanja prednarudžbe izvršite »Registraciju« kako bi mogli pratiti status svoje prednarudžbe.

Ukoliko želite prednaručiti više različitih igara, molimo da svaku prednarudžbu izvršite zasebno kako bi lakše mogli pratiti status pojedine prednarudžbe.

 

Sam postupak izvršavanja prednarudžbe je je identičan postupku redovnog naručivanja proizvoda.

 

Kupac prilikom izvršavanja prednarudžbe, pri odabiru načina plaćanja ima izbor između preuzimanja proizvoda u poslovnici (Osijek) ili dostavu na kućnu adresu (pouzećem).  (Napomena: na području grada Osijeka nevršimo dostavu).

 

U oba slučaja, kupac plaća prednaručeni proizvod prilikom preuzimanja. Kupac neplaća nikakav polog za prednaručeni proizvod ukoliko to nije posebno naznačeno u opisu proizvoda. 

 

Prednarudžbom kupac osigurava svoj primjerak igre. U slučaju korekcija prodajne cijena proizvoda iz prednarudžbi (povišenje ili sniženje), obavijestiti ćemo kupac pravovremeno prije slanja pošiljke, putem emaila ili telefonski.

 

Samim činom prednarudžbe kupac nema obvezu kupnje proizvoda koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi, telefonski ili putem emaila.

Nekoliko dana prije izlaska prednaručenog proizvoda kupca ćemo kontaktirati email-om ili telefonski kako bi potvrdili njegovu prednarudžbu, ukoliko kupac najkasnije do 09:00 sati na datum izlaska igre ne potvrdi svoju prednarudžbu, ona će se smatrati nevažećom.

 

Kod preuzimanja proizvoda u poslovnici, kupac se nakon potvrde prednarudžbe, obvezuje preuzeti prednaručeni proizvod na datum izlaska proizvoda, odnosno najkasnije 3 (tri) dana od izlaska proizvoda uz prethodnu najavu. Nakon isteka 3 (tri) dana, zadržavamo pravo poništavanja prednarudžbe kupca.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Xbox One (Prednarudžba)

Datum izlaska: 29.06.2018

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

  • Brand: Activision
  • Šifra: crashxone
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 299,00 kn
  • 269,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.