Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Grand Theft Auto (GTA) V PC

Kada se mladi ulični prevarant, umirovljeni pljačkaš banaka i zastrašujući psihopat zateknu umješani u neke od najzastrašujućih i poremećenih elemenata kriminalnog podzemlja, američke vlade i zabavne industrije, moraju izvesti niz opasnih pljački kako bi preživjeli u nemilosrdnom gradu u kojem nemogu vjerovati nikome, najmanje međusobno.
Grand Theft Auto V za PC ima niz velikih vizualnih i tehničkih nadogradnji koje čine Los Santos i Blaine okrug imersivnijim nego ikada prije. Uz dodatak znatnog povećanja udaljenosti, Grand Theft Auto V za PC-u prikazuje 60fps-a u 1080p, te uz mogućnost za prikazuje sliku u 4K rezoluciji. Igrači će iskusiti niz dodataka i poboljšanja, uključujući:

  • Nova oružja, vozila i aktivnosti
  • Dodatna divljač
  • Gušći promet
  • Novo sustav lišća
  • Unaprijeđena oštećenja i vremenske efekte, te još mnogo toga
Sve ove značajke su poboljšane zapanjujućom rezolucijom, dramatičnim poboljšanjima rasvjete, sjena i tekstura te glatki frame-rate.
PC verzije Grand Theft Auto V i Grand Theft Auto Online će također omogučavati pogled iz prvog lica, dajući igračima priliku da istražite nevjerojatno detaljan svijet Los Santos i Blaine okruga na posve nov način.
Grand Theft Auto V za PC također uključuje novi Rockstar Editor, koji daje igračima cijeli paket alata za uređivanje i objavljivanje gameplay isječka izravno na Social Cluba i YouTube.
Grand Theft Auto V dolazi s Grand Theft Auto Online, dinamičnim i razvijajućim Grand Theft Auto svemirom od sada sa online igrom do 30 igrača na PC-u. Sve postojeće gameplay nadogradnje i Rockstar kreirani sadržaj objavljen od izlaska Grand Theft Auto Online će također biti dostupni za PlayStation 4 s mnogo toga u dolasku.

Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto V dolazi s Grand Theft Auto Online, dinamičnim i konstantno razvijajućim Grand Theft Auto svijetom, od sada sa online igrom do 30 igrača na PC. Sve postojeće gameplay nadogradnje i Rockstar kreirani sadržaj objavljen od izlaska Grand Theft Auto Online će također biti dostupni za PC s mnogo toga u dolasku.

Uzimajući temeljne koncepte open-world slobode, aktivnosti u okolini i gameplay baziran na misijama, te čineći ih na dostupnim igračima u nevjerojatno dinamičnom online svijetu, GTA Online omogućuje igračima slobodu da istražuju sami ili rade u suradnji s prijateljima kako bi izvršili misije. Stanovnici Los Santos-a se okupljaju kako bi sudjelovali u aktivnostima, raznim događajima ili kako bi se natjecali u tradicionalnim načina igre s cijelom zajednicom, sve sa osobnošću i rafiniranom mehanikom Grand Theft Auto V.

GTA Online započinjete sa stvaranjem i razvijanjem jedinstvenog lik iz temelja, te može ulagati u svog potencijalnog zločinca prilagodbom izgled, poboljšanjem njegove statistike, posjedovanjem prilagođenih vozila, kupovinom osobne imovine, te sudjelovanjem u poslovima, misijama i aktivnosti koje kontinuirano otvaraju nove mogućnosti da se uzdižete kroz kriminalne redove.

Grand Theft Auto Online će kontinuirano širiti i razvijati tijekom vremena s konstantnim priljevom novih sadržaja, stvarajući prvi trajni i dinamični GTA svijet.

Ekskluzivan sadržaj za igrače povratnike

Pregršt novih, ekskluzivnih sadržaja čeka igrače koji se "vraćaju" sa PlayStation 3 te Xbox 360 verzija igre, uključujući rijetke verzije klasičnih vozika za sakupljanje iz cijelog Grand Theft Auto serijala poput "Dukes", "Dodo Seaplane" te brži i lakši za upravljanje cepelin; nove aktivnosti, uključujući fotografiranje biljnog i životinjskog svijet, novih izazovi u streljanama, nova oružja i jos mnogo toga.

Igra - info
Proizvođač:Rockstar North
Izdavač:Rockstar Games
Serijal:Grand Theft Auto
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Open world, Pogled iz prvog lica, Pogled iz trećeg lica, Pucačina, Vožnja
Igrača:1
Igrača online:2-30
Platforma:PC
Godina izlaska:2015.
Minimalna dob (PEGI):18+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA grafička kartica se preporuča za Vista OS)

Procesor:

Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) ili AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

Memorija:

4GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA 9800 GT 1GB ili AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Zvučna kartica:

100% DirectX 10 kompatibilna

HDD:

65GB slobodnog prostora

 

Preporučeni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

Procesor:

Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)

Memorija:

8GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA 9800 GT 1GB ILI AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Zvučna kartica:

100% DirectX 10 kompatibilna

HDD:

65GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
Tijekom vremena preuzeti sadržaj i izmjene programiranjem će promjeniti sistemske zahtjeve za ovu igru. Molimo se se obratite vašem proizvođaču hardvera i provjerite www.rockstargames.com/support za trenutačne informacije o kompatibilnosti. Neke sistemske komponente poput mobile chipset, integrirane i APG grafičke kartice možda neće biti kompatibilne. Specifikacije koje nisu navedene možda nisu podržane od strane izdavača igre.
Ostali zahtjevi: Instaliranje i online igranje zahtjeva registriranje/prijavljivanje na Rockstar Games Social Club (13+) mrežu; internet vezu potrebnu za aktiviranje  igre, online igranje i periodičnu verifikaciju;  softverska instalacija je potrebna uključujući Rockstar Games Social Club platforma, DirectX, Chromium, i Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, te softver autentifikacije koji prepoznaje određene hardverske atribute za dodjaljivanje prava, upravljanje digitalnim pravima, sistem i za ostale svrhe podrške. Jedinstveni serijski kod za registraciju putem interneta je potreban; registracija je ograničena na jedan Rockstar Games Social Club Account (13+) po serijskom kodu; dopušteno je jedno prijavljivanje (log-in) po Social Club korisničkom računu u jednom trenutku; serijski kodovi nisu prenosivi nakon što su iskorišteni; Social Club korisnički računi nisu prenosivi.
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.
 

Grand Theft Auto (GTA) V PC

  • 399,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
GTA Online proširuje svoj svijet sa bespatnim Bikers DLC-om

GTA Online proširuje svoj svijet sa bespatnim Bikers DLC-om

admin 08/10/2016 0
GTA Online: Bikers otvara potpuno novi dio kriminalnog podzemlja u GTA Online, donoseći prave Motorističke klubove na ceste i uvijek razvijajuće ilege...
Nastavak...
GTA Online: Cunning Stunts trailer

GTA Online: Cunning Stunts trailer

admin 07/07/2016 0
Rockstar Games je otkrio detalje nadolazećeg "Cunning stunts" ažuriranja za GTA V multiplayer mode. Ažuriranje, koji je najavljeno u svibnju, izaći će...
Nastavak...
GTA Online: Lowriders

GTA Online: Lowriders

admin 20/10/2015 0
 GTA Online: Lowriders dodatak je sada dostupan za PlayStation 4, Xbox One i PC kao dio automatskog ažuriranja. Ovaj najnoviji dodatak GTA Online sadr...
Nastavak...
Rockstar Editor od rujna i na PS4

Rockstar Editor od rujna i na PS4

admin 26/08/2015 0
Stvarajte, uređujte i dijelite vaša GTA V i GTA Online iskustva - od nevjerojatnih "stunt" montaža do kreativanih "machinima" pripovijedanja - s Rocks...
Nastavak...
Uskoro stiže nova GTA Online ekspanzija

Uskoro stiže nova GTA Online ekspanzija

admin 03/06/2016 0
Rockstar Games je danas objavio trailer za nadolazeću GTA Online ekspanziju "Further Adventures in Finance and Felony", koja izlazi 7. lipnja. "Furthe...
Nastavak...