Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Za pomoć pri kupnji ili pitanje o proizvodu, slobodno nam se obratite klikom na donji desni ugao vašeg zaslona i ostavite poruku.
Sniženo World of Warcraft: Legion PC

World of Warcraft: Legion je zlokobna šesta ekspanzija za Blizzard Entertainment-ov hvaljeni MMORPG.

Suočeni sa beznadnim izgledima, Azeroth-ovi prvaci moraju skupiti snage da ovladaju Artefaktima, moćnim oružjima predaje koji sadrže potencijal da sruše Legiju. Oni će također sklopiti pakleni dogovor s Demon Hunters of the Illidari, drevnim Elven redom ubojica i prokletim sljedbenicima zloglasnog Illidan the Betrayer-a.

Glavne značajke:

  • Vrebajte vaš plijen kao Demon Hunter - Okrenite okaljanu moć Legije protiv njih samih, sa svim novom klasom junaka - osvetoljubivim Demon Hunter-om. Kao djeljitelj štete ili tenk, lovite i izbjgavajte vaše mete s nadnaravnom spretnosti; crpite iz vašeg demonskog bijesa za razorne napade; te utjerajte strah u vaše neprijatelje preoblikovanjem u paklene nove oblike
  • Gospodarite Legendarnim artefaktima - izgradite vezu iskovanu u bitci, sa vlastitim Artefaktom - legendarnim oružjem specifičnim klasi, koje se transformira i raste u snazi dok se borite sa Legijom. Prilagodite svoj artefakt s personaliziranim osobinama, kalite ga ili uvijajte u oblik koji odgovara vašem karakteru
  • Istražite drevne korijene Azeroth-a - tražite spas vašeg svijeta među zabranjenim ruševinama Broken Isles - mitskog sjedište Night Elf civilizacije, prolaza do Emerald Nightmare-a i skrovišta od titan relikvija kojima se oblikovao Azeroth.
  • Objedinite vaš odred - Pronađite utočište u vašem Order Hall-u, mjesto velike snage usko povezano s vašom klasom lika i vašim ciljem. Ujedinite članove vašeg odreda radi obavljanja misija koje su specifične vašoj klasi i obranite se od uništenja.
  • Boost na Level 100 - Pripremite se za suočavanje sa invazijom vojske Legija, sa boostom lika na Level: 100 i doživite mračno novo poglavlje World of Warcraft-a uz vaše prijatelje.
  • Zaradite PvP moći u novom Honor sustavu - Dominirajte nad neprijateljima u Battlegrounds i Arenama za napredak kroz novi Honor sustav. Otključajte PvP specifične sposobnosti koje nude nove taktičke mogućnosti, te zaraditi prestižne titule i nagrade.
  • ..i više - Pođite u široki raspon Dungeons-a, Raids-a, Battlegrounds-a, Challenge Modes i više, na putu do 110. Levela. Bez obzira na vrstu avanture koju traže, beskrajne mogućnosti čekaju.

Igra - info
Proizvođač:Blizzard Entertainment
Izdavač:Blizzard Entertainment
Žanr:MMORPG
Platforma:PC
Godina izlaska:2016.
Minimalna dob (PEGI):12+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 (latest service pack)

Procesor:

Intel® Core™ 2 Duo E8500 / AMD Phenom™ II X3 720

Memorija:

2GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA® GeForce® GT 440 / AMD™ Radeon™ HD 5670 / Intel® HD Graphics 5000

HDD:

45GB slobodnog prostora

 

Preporučeni sistemski zahtjevi

OS:

Windows® 10 64-bit (latest service pack)

Procesor:

Intel® Core™ i5-3330 / AMD™ FX-6300 ili bolje

Memorija:

4GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA® GeForce® GTX 750 Ti / AMD™ Radeon™ R7 260X ili bolje 

HDD:

45GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
 
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda i igranje igre.
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.

World of Warcraft: Legion PC

Ponuda ističe za:
  • 349,00 kn
  • 119,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.